Putem invinge cancerul impreuna!
Home
 

Zeosilicic 60cps DVR PHARMA

Zeosilicic 60cps DVR PHARMA


Un zeolit natural ce are o compozitie chimică specială, fiind foarte bogat in siliciu. Or continutul ridicat de siliciu ii confera o capacitatea foarte mare de detoxifiere, fiind mult mai puternic decat zeolitii obisnuiti. In plus, acest zeolit este activat prin aducerea la o granulatie extrem de fina, de ordinul micronilor (fata de sute de microni, in cazul zeolitilor obisnuiti), ceea ce il face foarte puternic in terapie. Zeosilicicul stimuleaza puternic eliminarea apei din tesuturi, protejeaza si stimuleaza rinichii, sustine activitatea ficatului, este un antitumoral activ, fiind eficient contra tumorilor maligne si benigne.

 INDICATII:
Se utilizează ca adjuvant în:
-boala canceroasă (cancer hepatic, mamar, ovarian, al intestinului gros și al rectului, la prostată, la plămâni etc.)
-leucemie
-deficiențe imunitare
-infertilitate la bărbați
-hepatita la alcoolici
-hepatita virală B și C
-tiroidită auto-imună, noduli tiroidieni, hipertiroidie
-gripă
-insuficiență cardiacă, infarct
-artrită și poliartrită reumatoidă
-distrofie musculară
-arsuri solare, iradiere
-radioterapie in cancer
-sechele ale intoxicației cu cupru, mercur, arseniu

ACTIUNI: 
-Sustine procesele de chelare a metalelor grele si radioactive din organism; 
-contribuie la mentinerea in limite normle a cantitatilor de uree, bilirubina si creatinina din sange;
-sustine buna functionare a sistemului imunitar; 
-sustine metinerea unei flore intestinale normale si a unui pH normal al tubului digestiv; 
-sustine procesele de fagocitare normala a celulelor care au suferit mutatii si a fragmentelor acestora.

COMPOZITIE: 
-Tuf zeolitic mineralizat, cu 83% clinoptilolit micronizat, cu granulatie sub 5 microni – 500 mg; 
-gelatina (capsula) – 100mg.                                             

ADMINISTRARE: 
Cate  1-2 capsule, de trei ori pe zi, inainte de mese.

Zeolitul silicic este o formă superioara de zeolit, extreme de bogata in siliciu și foarte saraca in aluminiu. Continutul ridicat de siliciu este asociat cu o mai buna capacitate de adsorbtie a metalelor grele si radioactive, cu o mai puternica actiune detoxifianta exercitata asupra organismului pe ansamblu. Proprietatile sale sunt mult amplificate de procesul de activare prin micronizare. Aceasta micronizare se face cu ajutorul unor utilaje speciale, care maruntesc particulele de zeolit pana la nivele de 5 microni sau mai mici, nivel la care zeolitul incepe sa se comporte mai mult ca un fluid decât ca un solid. Particulele extrem de fine de zeolit au o suprafata de contact foarte mare, “capturand” astfel in structura de canale microscopice ale mineralului metalele grele (Plumb, Mercur, Cadmiu, Cesiu, Cupru etc.), precum si anumite substante chimice toxice, cum ar fi bisfenolul A, anumite pesticide, parabeni etc. Practic, zeolitul silicic micronizat are o actiune de cateva ori mai puternica decat a zeolitilor clasici.

PRECAUTII: 
Poate inactiva unele metale (litiu,fier,magneziu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrarea concomitenta.

CONTRAINDICATII: 
Nu se cunosc.

AMBALAJ: 
flacon cu 60 capsule
 

11/06/2015 This post was written by Categories: Cancer cervicalCancer colonorectalCancer de col uterinCancer de ficatCancer de pieleCancer de prostataCancer de sanCancer de vezica urinaraCancer duodenalCancer gastricCancer hepaticCancer mamarCancer oro-faringianCancer ososCancer ovarianCancer pancreaticCancer pulmonarCancer renalCancer testicularLeucemie No comments yet


Leave a Reply

Top