Putem invinge cancerul impreuna!
Home
 

Inocell (inositol + IP6) 500mg 60cp DAMAR

Conține InoCell™, substanța protejată de brevet.
A 7-a conferinţă internaţională pentru lupta contra cancerului care a avut loc în Corfu, Grecia, în perioada 24-30 iunie 2004 a atras atenţia lumii medicale asupra acestui preparat.
InoCell TM (inositol, IP6) este rezultatul unei activităţi ştiinţifice şi de cercetare de peste douăzeci de ani a echipei condusă de A.K.Shamsuddin, MD, PhD, profesor de patologie la Universitatea de medicină Maryland, Baltimore, SUA.
Completează terapia antitumorală.
Util între fazele tratamentului oncologic (inositolul ajută ficatul să depăseaşcă suprasolicitarea provocată de chimioterapie).
Adjuvant în mărirea imunităţii.
Adjuvant al activităţii ficatului.

INOCELL™ (INOSITOL + IP6)
Sănătate pentru fiecare celulă

InoCell TM (inositol, IP6) este rezultatul unei activităţi ştiinţifice şi de cercetare de peste douăzeci de ani a echipei condusă de A.K.Shamsuddin, MD, PhD, profesor de patologie la Universitatea de medicină Maryland, Baltimore, SUA (Brevet SUA 5, 082,833 Brevet UE 0422109, Brevet Japonia 3188897). Inocell™ este marcă protejată. Distribuirea şi vânzarea preparatului este supusă convenţiei de licenţă. Deţinătorul drepturilor de licenţă pentru ţările din Europa occidentală, centrală şi de răsărit este Biopol GN s.r.l.

InoCell™ reprezintă un amestec brevetat de inositol şi IP6 (inositolhexafosfat) care, prin efectele sale pozitive, se completează reciproc. Aceste substanţe active se găsesc în cantităţi mari mai ales în învelisul seminţelor plantelor leguminoase, ale cerealelor şi în alune și sunt importante datorită activităţii lor antioxidante, de detoxifiere şi de întărire a funcţiilor imunitare. De asemenea, sunt importante pentru păstrarea activităţii corecte a sistemului nervos central şi ca adjuvant în regenerarea ficatului.

Supliment alimentar notificat de INCDBA-IBA: nr. notificare AA 5027/2011

COMPOZITIE
-inositol şi
-IP6 (inositolhexafosfat)

INDICATII si ACTIUNI
-Efectele inositolului asupra sanatatii cerebrale
Inositolul, alaturi de cholina, are capacitatea de a mentine activitatea cerebrala in parametrii optimi, imbunatatind memoria, precum si capacitatea de a gandii in termeni rationali. In acelasi timp, aceasta combinatie detine capacitatea de a influenta dimpozitia fiecarei persoane, intr-un mod pozitiv.
Pentru majoritatea oamenilor nu se poate vorbi despre doza optima de inostol. Acest lucru nu inseamna insa ca doza de vitamine poate fi redusa sau crescuta in mod inutil. In acest sens, inositolul reprezinta o sursa vitala pentru dezvoltarea celulara, fiind inclusa, alaturi de colin, acid folic si biotna, in familia complexului vitaminic B.
-tinerea sub control a nivelului de colesterol. Studiile de specialitate au relevat faptul ca valorile crescute ale colesterolului din sange sunt asociate deficientelor de inositol.
-ameliorarea starilor de anxietate,
-in atacurile de panica,
-depresii,
-deficientelor de memorie,
-tulburari obsesiv-compulsive;
-emiterea unui efect de calmare asupra sistemului nervos central (SNC), fiind, in consecinta eficient ca forma de tratament pentru persoanele care se confrunta cu insomnii;
-studiile specialistilor au relevat faptul ca inositolul detine capacitatea de a scadea nivelul tensiunii arteriale.
-eficient in cazul persoanelor diagnosticate cu hipoglicemie
-schizofrenie;

Doza optima de inositol
-In mod normal organismul uman detine capacitatea de a produce singur cantitatea de inositol. Astfel, in cazul persoanelor ce se confrunta cu diverse conditii medicale, fapt ce face ca nivelul acestei vitamine sa scada, doza zilnica trebuie sa fie administrata dupa consultarea unui medic de specialitate. Doza zilnica variaza de cele mai multe ori in functie de severitatea bolii, asa cum sunt diabetul, cresterea valorilor tensiunii arteriale si afectiunile ficatului, alaturi de despresie, sau stari de anxietate sau panica.

sursa: www.i-medic.ro

– Inositol (myo-Inositol) este un inhibitor de cancer pulmonar
– Inositol (myo-Inositol) un citostatic natural previne geneza cancerului pulmonar
– Inositol (myo-Inositol) si IP6 Inositol Hexafosfat in tratamentul de cancer la ficat, reversia fenotipul malign la linia canceroasa hepatica HepG2.
– Inositol (myo-Inositol) cu efect ca factor metabolic si functie ovariana la femei cu PCOS, studiu randomizat dublu orb placebo controlat
-Infertilitatea,
-Lipsa ciclului menstrual (amenoree),
-Hirsutism (cresterea parului),
-Obezitate,diabet, bulimie
-Acnee
-in tratamentul obsesiei compulsive

sursa: www.anti-aging-systeme.com

– detoxifiant general al organismului prin chelatarea selectiva a metalelor in exces din tesuturi si eliminarea lor pe cale urinară (IP6 leaga mercurul, plumbul, cadmiul, fierul, cuprul, uraniul); IP6 nu elimina potasiul, sodiul, magneziul necesare bunei funcţionari cardiace, calciul din oase si fierul din globulele rosii; chelatarea fierului in exces din tesuturi asigura: protejarea ficatului in infectii virale si reducerea lipogenezei hepatice (in steatoza hepatica), troficitatea muschiului cardiac, reducerea severitatii infectiilor virale, bacteriene, micotice, parazitare
-antioxidant hidro si liposolubil, antiaging
-complementar in terapiile antitumorale, ajuta la:
activarea celulelor natural ucigase (NK) cu rol cheie in sistemul imunitar
inducerea apoptozei celulelor tumorale
inhibarea proliferarii tumorilor, progresiei ciclului celular anormal, dezvoltarea metastazelor, angiogenezei
sustinerea activitatii genei antitumorale p53
favorizarea diferentierii celulare normale
-ajuta la blocarea acţiunii carcinogenilor exogeni (nitrozamine, benzeni, etc.)
-sustine organismul si actioneaza sinergic cu chimio si radioterapia
-de electie in tumorile chimio si/sau hormonorezistente
-amelioreaza inflamatiile cronice potential precanceroase (colita ulcerativa, cervicita, etc.)
-antiagregant plachetar, antiateromatos, reduce nivelul colesterolului si al trigliceridelor, scade riscul de afectiuni cardiovasculare; amelioreaza metabolismul glucidic, ajuta la prevenirea complicatiilor diabetului
-reduce fibrozarea tesuturilor pulmonare si hepatice (ciroza hepatica)
-regleaza metabolismul intracelular al calciului (reduce calcifierile organelor si ale tesuturilor: plaman, artere, vezica biliara, valve cardiace, cartilaje articulare, pericard), ajuta la prevenirea litiazei renale (reduce hipercalciuria) si alte afectiuni renale cronice
-reduce manifestarile in maladiile vasculare periferice si in boala Raynaud
-reduce manifestarile in sindromul premenstrual, de ovar polichistic si in menopauza (bufeuri, palpitatii, depresie, tulburari ale dispozitiei, etc.)
-complementar in tratamentul bolii psoriazice cauzata de tratamentele cu litiu
-reduce manifestările in bolile Alzheimer, Parkinson, Huntington, ataxie, scleroza în placi, autism, deficit de atentie, schizofrenie, depresii, atac de panica, insomnie, bulimie, participa la sinteza acetilcolinei si a serotoninei
-ajuta la reducerea formarii si acumularii de lipofuscina (reziduu metabolic) din tesuturi
-complementar in tratamentul galactozemiei (nivelul crescut de galactoza in sange duce la deficiente mentale, cataracta si ciroza hepatica)

ADMINISTRARE
adulti:1-2cp de 1-2 ori/zi, in functie de gravitatea bolii si de recomandarea medicului
copii peste 6 ani: maxim 2cp/zi
-se administreaza pe stomacul gol, cu 30min inainte de masa

CONTRAINDICATII
A nu se administra in acelasi moment al zilei cu alte minerale sau medicamente.

AMBALAJ
60 tablete x 500mg

DAMAR

01/03/2012 This post was written by Categories: Suplimente recomandate in cancerAntioxidantiCancer pulmonarChimioterapieRadioterapie Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Top