Putem invinge cancerul impreuna!
Home
 

Ganoderma 100% pulbere fara excipienti KING SPOR

Ganoderma 100% pulbere fara excipienti KING SPOR

COMPOZITIE / comprimat (808 mg):

-Pulbere din ciuperca matură Ganoderma lucidum (Reishi) 678 mg / capsula, fara excipienți,35,5% polizaharide (cel mai mare procentaj de pe piata suplimentelor din Romania), capsulă (gelatină) – 130 mg.

GANOACTIV raspunde prompt nevoilor dumneavoastra terapeutice avand intr-un flacon TRATAMENTUL exact pentru o luna. Pentru a se cunoaste rezultatele imediate ale tratamentului, corpul trebuie sa asimileze minim 1000 mg ( 1g ), de ganoderma zilnic.

ganoactiv-king-sopore-doctormusetel.ro

ADMINISTRARE
-Pe cale orală
-Pentru menţinerea sănătăţii, doza iniţială (în primele 15 zile) este de 2 capsule înainte de micul dejun şi 2 capsule înainte de culcare. După 15 zile, o dată pe zi este suficient (de fiecare dată câte 2 capsule).
-Pacienţilor cu reumatism, traheobronşită sau dureri li se administrează câte 2 capsule de 2 ori pe zi, înainte de micul dejun şi cină, până când simptomele dispar. După aceea, o dată pe zi este suficient. Se pot administra oricând apare o durere (de fiecare dată câte 2 capsule).
-Pacienţilor grav bolnavi de hepatită, cancer, diabet, accident vascular cerebral, trebuie să li se administreze 2-4 capsule de 3 ori pe zi. La nevoie, se pot administra 2-4 capsule de 4-5 ori pe zi.
-Deoarece multe persoane au stomacul sensibil, este bine să se administreze primul flacon după mese. După aceea se administrează cu 30 de minute înainte de masă.

PRECAUŢII
-Ganoderma este un produs natural, care nu interacţionează cu alte medicamente.
-Dimineaţa, după administrare, se recomandă o alergare uşoară sau mers în ritm alert, pentru încălzirea organismului. Se va inspira puternic pentru a aproviziona corpul cu mai mult oxigen şi a îmbunătăţi circulaţia şi metabolismul.
-Micţiune o dată pe zi.
-Se vor evita mâncărurile bogate în grăsimi animale, prăjelile, mâncărurile sărate, conservele, mâncărurile condimentate şi cofeina.

EFECTE
-Dispariţia simptomelor
-Stare energică
-Creşterea apetitului, dar în acelaşi timp, stabilizarea greutăţii corporale
-Somn mai adânc. Orele de somn se vor reduce dar după trezire corpul va fi mai odihnit.
-Micţiunea va fi îmbunătăţită.
-“Efectul reacţiilor inverse” (un concept din medicina chinezească: simptomele se vor înrăutăţi apoi se vor ameliora, deoarece cauzele bolilor sunt în curs de a fi eliminate). După ce se administrează Ganoderma timp de 3 zile poate apărea efectul menţionat, care nu este un efect secundar. Se administrează în continuare. Face parte din eficacitatea tratamentului şi reacţia diferă de la individ la individ. Nu toată lumea va resimţi aceste efecte, deoarece totul depinde de cantitatea de toxine eliminate. În general, o persoană care este hipersensibilă sau căreia i se administrează o cantitate mare de medicamente, va resimţi mai repede efectele. Uneori, poate apărea urticarie pe faţă, pe corp sau chiar în cavitatea bucală. De asemenea, mai pot apărea edeme, diaree, dureri de stomac, variaţii ale tensiunii arteriale, urinări mai dese. Acestea nu sunt efecte secundare. Nu există motive de îngrijorare. Se continuă administrarea. Simptomele se vor rări şi vor dispărea foarte curând.
Principalele efecte a consumului de GANOACTIV:
– are activitate antitumorala, amelioreaza durerile provocate de cancer;
– antitumoral (stimuleaza macrofagele, celulele natural ucigase NK, induce apoptoza, inhiba angiogeneza, creste rata de folosire a oxigenului, inhiba metastazele, creste productia de interleukine si TNF
– factorul de necroza tumorala);
– protejeaza organismul in chimioterapie si radioterapie
– purifica sangele
elimina toxinele;
– amplifica puternic functia rinichilor;
protejeaza ficatul;
intareste inima;
– curata colonul;
scade nivelul colesterolului (hipocolesterolemiant) si grasimilor din sange;
regleaza tensiunea arteriala;
– reduce nivelul zaharului din sange si reface functiile pancreasului;
– pentru regenerarea organelor, celulelor, tesuturilor mentinand astfel starea de tinerete a organismului;
– creste capacitatea naturala de vindecare a organismului, ajuta organismul sa isi formeze un sistem imunitar puternic;
– impiedica aparitia alergiilor (antialergic – inhiba productia de histamina);
– este un antioxidant puternic, elimina radicalii liberi;
– este un bun anti-inflamator;
– are efect antibronsitic;
– adaptogen (stimuleaza selectiv functiile organismului, ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic, imunitar);
– antioxidant (reduce actiunea radicalilor liberi, impiedica peroxidarea lipidica);
– regleaza echilibrul acido-bazic (alcalinizant);
– imunomodulator (regleaza sistemul imunitar)
– se administreaza in boli autoimune (alergii, miastenia gravis, hepatita autoimuna, poliartrita reumatoida, diabet, lupus, tiroidita, vitiligo, sclerodermie), dar si in stari cu deficit de imunitate
– creste nivelul imunoglobulinei IgA (protejeaza mucoasele), IgG (cea mai importanta imunoglobulina din corp, neutralizeaza toxinele si microbii din sange si limfa) si IgM (distruge bacteriile); detoxifiant si hepato-protector (induce productia de interferon endogen, scade transaminazele, reduce fibroza hepatica si in ciroza alcoolica)’
– detoxifiant si drenor limfatic; antiviral (virusul Epstein Barr, HIV, HPV, virusul hepatic B, C, gripal, herpetic, suprima durerile postherpetice)’
mentine echilibrul hormonal, stimuleaza glandele suprarenale (in stres, depresie);
– neuroregenerator, imbunatateste memoria, somnul, calmeaza, echilibreaza spiritul;
– reduce edemele pulmonare, infectiile respiratorii;
– tonic cardiovascular (indicat in accidente cerebrovasculare, insuficienta coronariana, infarct miocardic, flebite, hemoroizi);
– inhiba agregarea plachetara (coagularea sangelui);
– relaxeaza sistemul muscular; -protector gastric si duodenal;
– protejeaza uterul (impiedica formarea fibroamelor uterine)

AMBALAJ:
60 capsule

 

17/03/2016 This post was written by Categories: Suplimente recomandate in cancerAntioxidantiBoli autoimuneCancerCancer bucalCancer cervicalCancer colonorectalCancer de col uterinCancer de ficatCancer de pieleCancer de prostataCancer de sanCancer de vezica urinaraCancer duodenalCancer gastricCancer hepaticCancer mamarCancer oro-faringianCancer ososCancer ovarianCancer pancreaticCancer pulmonarCancer renalCancer testicularCarcinomului EhrichChimioterapieCitostaticImunomodulatorImunostimulatorInduce apoptozaInhiba angiogenezaInhiba metastazeleRadioterapieTumori cerebrale No comments yet


Leave a Reply

Top