Putem invinge cancerul impreuna!
Home
 

Canticer plus 120cps

4.000 de ani de civilizație, 10 ani de cercetări aprofundate, o noua formula din plante miraculoase, un nou remediu natural împotriva cancerului: CANTICER PLUS

canticer-plus

Majoritatea celor care cad pradă acestei maladii cumplite apelează la tratamente îndelungate și costisitoare, pentru ca în final să se lase răpuși de deznădejde. Însă cercetările aprofundate de medicina tradițională asiatică ne arată că deznodământul poate fi unul fericit, dacă bolnavii au încredere în puterea vindecătoare a naturii.
Așa cum boala se naște din grijile și supărările care umbresc viața noastră de zi cu zi, și miracolul însănătoșirii stă în fiecare dintre noi. Trebuie doar să deschidem ochii și să privim cu speranță. Putina lume stie de fapt adevărul despre vindecare: natura este cel mai bun doctor.
Celula canceroasă este parte a corpului, nu provine din afara acestuia – explică practicanții medicinii tradiționale chinezești – și s-a transformat din cauza anumitor tulburări ale organismului provocate de felul cum ne traim viata.
FORMULA IMBUNATITA CANTICER PLUS
Un nou produs naturist cu rezultate remarcabile: CANTICER PLUS, dezvoltat în clinicile ce aplică medicina tradițională chineză, conține un amestec de plante cu puternic efect antioxidant, ce transformă pur și simplu celulele canceroase în celule normale mai rapid.
CANTICER PLUS reface energia vitală a organismului și sângele, fortifică toate organele și restabilește echilibrul interior. Astfel, pacientul primește un sprijin puternic pentru a ține sub control evoluția cancerului și a reduce complicațiile care apar în terapiile convenționale.
INGREDIENTELE CANTICER PLUS
extract 10:1 din parti aeriene de Turita-mare (Agrimonia eupatoria) 150mg
estract 5:1 din radacini de Salvia miltiorrhiza 100mg
extract 5:1 din radacini de Astragalus membranaceus 100mg
capsula: hidroxipropilmetilceluloza
pulbere din radacina de Panax notoginseng 50mg
pulbere din radacina de Ginseng-american (Panax quinquefolium) 50mg
extract 5:1 din radacina de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) 50mg
(extracte hidroetanolice uscate)
CANTICER PLUS se poate administra în paralel cu tratamentul alopat și este dovedit că poate reduce efectele secundare ale tratamentelor tradiționale și poate spori toleranța organismului. Este necesar, totuși, să vă schimbați și stilul de viață, pentru a ajuta CANTICER PLUS să învingă boala și pentru a vă asigura că ea nu va recidiva. Lipsa somnului, alimentația neregulată sau necorespunzătoare, excesele sexuale, sedentarismul, depresiile și multe alte obiceiuri proaste trebuie să dispară din viața dumneavoastra. Cel puțin pe timpul tratamentului, renunțați la consumul de alimente reci, picante sau grase, iar pe termen lung faceți tot posibilul pentru a-l limita
ADMINISTRARE
-3 capsule de 2 ori pe zi inainte de masa, cu o cantitate suficienta de apa.
-durata tratamentului este intre 2 si 12 luni in functie de gravitatea diagnosticului si de complicatiile aparute
-se recomanda a se administra CANTICER PLUS pana la disparitia celulelor canceroase
-PERSOANELE CU SENSIBILITATE LA NIVELUL STOMACULUI VOR UTILIZA DUPA MESE!RECOMANDARI!
-Pentru rezultate rapide asociati utilizarea produsului CANTICER PLUS cu produsul SALVESTROL PLATINUM , un produs descoperit de doi cercetatori englezi (Suplimentul a fost prezentat in cazul unei conferinte la Bucuresti, atat medicilor si farmacistilor care au luat parte)
REZULTATELE NU VOR INTARZIA SA APARA!

Ce vom observa?
-imbunatatirea starii de sanatate: dispare oboseala, apare pofta de mancare , dispar durerile, dispare disconfortul, se normalizeaza glicemia

EFECTE SECUNDARE
Nu au fost raportate pana in prezent.
CONTRAINDICATII:
Hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.
Poate interactiona cu antidiabetice orale la administrare concomitenta.
ATENTIONARI:
Se administreaza conform prospectului.
A se pastra la temperatura camerei , la loc uscat si intunecos.
Identificare:
capsule vegetale transparente.
AMBALAJ:
120 de capsule intr-un flacon sigilat.
Greutate neta 72,0 g

04/11/2016 This post was written by Categories: CategoriiChemoprotectorChimioterapieCitostaticInhiba metastazele No comments yet


Leave a Reply

Top