Putem invinge cancerul impreuna!
Home
 

Zheo-shark 50cps HERBAGETICA

Zheo-shark 50cps HERBAGETICA

INDICATII pentru Zheo-shark
-boala canceroasa in general
-cancer pulmonar
-cancer la prostata
-cancer la sân
-tumori cerebrale
-deficiente imunitare fumat (limitarea efectelor nocive)
-reumatism, luxatii, fracturi
-sport de performanta (contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale și articulare)

COMPOZITIE pentru Zheo-shark
-cartilaj de rechin 318mg
-zeolit 91mg
-Arthrospira platensis 45,5mg
-Eleutherococcus senticosus 45,5mg

ACTIUNI pentru Zheo-shark
-rol de „fabrică” de celule ale sistemului imunitar şi de substanţe cu rol în apărarea organismului
-radioprotector
-chemoprotector
-imunostimulator
-inhibitor al angiogenezei tumorilor

CARTILAJ DE RECHIN
-contine peste 40 de substanțe cu rol în menținerea sănătății și vindecarea bolilor, printre care aminoacizi esențiali, vitamine (D și din complexul B), minerale (Calciu, Magneziu), oligoelemente (Fosfor, Fier, Siliciu), enzime care previn inflamarea articulațiilor, polizaharide care inhibă vascularizarea tumorilor și extinderea lor în organism

ZEOLIT
-mineral cu calităţi excepţionale ca şi detoxifiant, chelator de metale grele

ARTHROSPIRA PLATENSIS
-proprietati calmante

ELEUTHEROCOCCUS SENTICOSUS
-proprietati antioxidante si imunostimulatoare

Este un supliment nutritiv care inglobeaza in el un puternic antitumoral – cartilajul de rechin, alaturi de Spirulina, Ginseng siberian (ca imuno-stimulator) si o varietate de zeolit, numita clinoptilolit.

Este un produs adresat mai ales problemelor imunitare, bolii canceroase si afectiunilor dermatologice, care are o eficienta cu totul remarcabila, superioara tratamentului cu cartilaj de rechin simplu. Aceasta, pentru ca studii de ultima ora arata ca eficienta cartilajului de rechin poate creste uimitor de mult atunci când este administrat in anumite combinatii cu alte remedii, vegetale si minerale. De regula, cartilajul de rechin se combina cu alge foarte bogate in clorofila, substanta care vine cu o actiune detoxifianta puternica, ce completeaza efectul cartilajului. Iar actiunea acestei combinatii este potentata, in acest caz, si de un imunostimulator puternic, extractul de Ginseng siberian, la care se adauga un mineral – zeolitul, cu efecte de eliminare a metalelor grele, antitumorale si detoxifiante. Iata in continuare cateva informatii despre cel mai important ingredient:

Cartilajul de rechin un adjuvant pretios in boala canceroasa

Studiile detaliate, facute despre actiunea antitumorala a cartilajului de rechin, au aratat ca acesta actioneaza pe nu mai putin de trei cai, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer sa invinga aceasta afectiune:

1. Prin stimularea sistemului imunitar – stimularea suficient de intensa a imunitatii face ca tumorile sa intre pur si simplu in remisie, fiind atacate si „ucise” de catre celulele cu rol de aparare.

2. Prin impiedicarea vascularizarii tumorilor – in cartilajul de rechin exista doua substante care blocheaza formarea vaselor de sânge in jurul tumorilor.

3. Prin inducerea mortii programate a celulelor tumorale – fiecare celula a organismului uman are o durata de viata limitata, dupa care se auto-distruge (mecanism numit apoptoza), fiind inlocuita de o celula tânara. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai functioneaza, insa prin administrarea cartilajul de rechin, ele reintra in normal, fiindu-le indusa asa-numita „moarte programata”.

ADMINISTRARE pentru Zheo-shark
-cate 3-4 capsule zilnic, vreme de 2-3 saptamani

PRECAUTII pentru Zheo-shark
-a se administra cu prudenta in caz de afectiuni de coagulare a sangelui, afectiuni renale si hepatice severe, diabet, ulcer gastro-duodenal
-poate inactiva unele metale (de ex., litiu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrare concomitenta

CONTRAINDICATII pentru Zheo-shark
-contraindicat  in ulcer gastric si gastrita acuta, sarcina si alaptare, sugarilor, persoanelor sensibile la administrarea de aspirina

AMBALAJ
50capsule

PRODUCATOR
HERBAGETICA

06/06/2012 This post was written by Categories: AntioxidantiCancer de prostataCancer de sanCancer pulmonarChemoprotectorCitostaticDetoxifiantImunostimulatorInhiba angiogenezaInhiba metastazeleRadioterapieReduce neo-angiogenezaReduce proliferarea celulelor canceroaseTumori cerebrale Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Top