Putem invinge cancerul impreuna!
Home
 

Zeolit 60cps DVR PHARMA

Zeolit 60cps DVR PHARMA

Zeolit-detoxifiant-www-farmacie-naturista-ro
Este un mineral natural care, datorita structurii sale micro-poroase, are capacitatea de a retine metalele grele din organism (plumb, cupru, fier, cadmiu, cesiu, mercur etc). Efectele sale nu se opresc însa aici, el avand un efect benefic si asupra prostatei (in special in adenom), asupra rinichilor (retine multe toxine, usurand activitatea renala), in cazurile de tumori benigne si, mai rar, maligne.

INDICATII:
Se utilizează ca adjuvant în:
-boala canceroasă (cancer hepatic, mamar, ovarian, al intestinului gros și al rectului, la prostată, la plămâni etc.)
-leucemie
-deficiențe imunitare
-infertilitate la bărbați
-hepatita la alcoolici
-hepatita virală B și C
-tiroidită auto-imună, noduli tiroidieni, hipertiroidie
-gripă
-insuficiență cardiacă, infarct
-artrită și poliartrită reumatoidă
-distrofie musculară
-arsuri solare, iradiere
-radioterapie in cancer
-sechele ale intoxicației cu cupru, mercur, arseniu

COMPOZITIE: 
-Tuf zeolitic mineralizat, cu 83% clinoptilolit micronizat – 500 mg; 
-gelatina (capsula) – 100mg.                                             

ACTIUNI: 
-Sustine procesele de chelare a metalelor grele si radioactive din organism; contribuie la mentinerea in limite normle a cantitatilor de uree, bilirubina si creatinina din sange;
-sustine buna functionare a sistemului imunitar; 
-sustine metinerea unei flore intestinale normale si a unui pH normal al tubului digestiv; 
-sustine procesele de fagocitare normala a celulelor care au suferit mutatii si a fragmentelor acestora.

ADMINISTRARE: 
Cate  1-2 capsule, de trei ori pe zi, inainte de mese.

Zeolitul silicic este o formă superioara de zeolit, extreme de bogata in siliciu și foarte saraca in aluminiu. Continutul ridicat de siliciu este asociat cu o mai buna capacitate de adsorbtie a metalelor grele si radioactive, cu o mai puternica actiune detoxifianta exercitata asupra organismului pe ansamblu. Proprietatile sale sunt mult amplificate de procesul de activare prin micronizare. Aceasta micronizare se face cu ajutorul unor utilaje speciale, care maruntesc particulele de zeolit pana la nivele de 5 microni sau mai mici, nivel la care zeolitul incepe sa se comporte mai mult ca un fluid decât ca un solid. Particulele extrem de fine de zeolit au o suprafata de contact foarte mare, “capturand” astfel in structura de canale microscopice ale mineralului metalele grele (Plumb, Mercur, Cadmiu, Cesiu, Cupru etc.), precum si anumite substante chimice toxice, cum ar fi bisfenolul A, anumite pesticide, parabeni etc. Practic, zeolitul silicic micronizat are o actiune de cateva ori mai puternica decat a zeolitilor clasici.

PRECAUTII: 
-Poate inactiva unele metale (litiu,fier,magneziu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrarea concomitenta.

CONTRAINDICATII: 
-Nu se cunosc.

AMBALAJ: 
flacon cu 60 capsule

11/06/2015 This post was written by Categories: Boli autoimuneCancer colonorectalCancer de col uterinCancer de ficatCancer de pieleCancer de prostataCancer de sanCancer de vezica urinaraCancer duodenalCancer hepaticCancer mamarCancer ososCancer ovarianCancer pancreaticCancer pulmonarImunostimulatorPagina principala No comments yet


Leave a Reply

Top