Putem invinge cancerul impreuna!
Home
 

Homeosistemic 10ml HOMEOGENEZIS

Homeosistemic

Indeparteaza oboseala, durerea, astenia si dereglarile celulelor, organelor, tesuturilor, aparatelor si sistemelor, inclusiv la nivel de tegumente, mucoase, analizori si organe de simt: acusticovestibular, optic, olfactiv, gustativ si tactil. Echilibreaza anatomic si functional. Asigura protectie impotriva stresului oxidativ si informational.
Folosirea adecvata a produselor Homeogenezis rezolva afectiunile grave si cronice in majoritatea cazurilor si reduce posibilitatea recidivelor. Pentru personalizarea tratamentului va rugam sa ne descrieti istoricul si evolutia afectiunilor prin intermediul adresei de mail imunostimplafar@yahoo.com
Va rugam sa nu uitati sa precizati varsta, inaltimea, greutatea, daca ati avut operatii, diagnosticele, tratamentele si medicatia pentru afectiuni anterioare sau concomitente ( daca este cazul ), ce medicamente si remedii utilizati in prezent.
HOMEOSISTEMIC reuneste informatiile elementare de echilibru organocelular din Homeocardiovas, Homeodigestiv, Homeorespirator, Homeourorenal, Homeoimunosang, Homeolocomotor, Homeoneuronal, Homeohormonal si informatii specifice pentru echilibrul ochilor, urechilor si tegumentelor.
Poate fi folosit in locul suplimentelor Homeogenezis destinate aparatelor si sistemelor pentru afectiuni secundare afectiunii principale pentru care este necesara folosirea remediului specific.
HOMEOSISTEMIC este un remediu natural de tip naturist si homeopat pentru tratament, terapie si intretinere complementare, doar un medic specialist alopat poate prescrie un tratament medical si pune un diagnostic medical pentru bolile aparatelor, sistemelor, organelor si tesuturilor sau pentru afectiunile ochilor, urechilor si tegumentelor precum:
– iridociclita, irita, sclerita, blefarita, glaucom, cataracta, corioretinita, keratita si ulcerul corneean, detasare de retina, atrofie sau nevrita de nerv optic, conjunctivita, presbitia.
– otita externa, otita medie acuta, otita medie supuranta cronica, mastoidita, parotidita, sindrom Meniere sau vestibular, surditate, surditatea prin otoscleroza.
– acnee, dermatoza, dermatita, sclerodermie, actinomicoza, candidoza, dermatomicoze, eczeme, fisuri anale, foliculita, furunculoza, herpes, hiperhidroza, ihtioza, intertrigo, negi, neurodermita, papiloame, psoriazis, tuberculoza cutanata (tuberculoza verucoasa, lupusul tuberculos), urticarie, vitiligo.
– migrena, nevralgie de trigemen
Homeosistemic este un supliment alimentar fara contraindicatii, fara efecte adverse si/sau secundare. Poate fi utilizat in asociere cu orice fel de terapie, medicatie si/sau tratament. Nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Utilizarea asocierii Homeosistemic si Homeoemotional impreuna cu produsele Homeogenezis destinate organelor, tesuturilor, aparatelor, sistemelor si/sau tabloului emotional-afectiv dereglate si disfunctionale pentru o perioada de cel mult noua luni duce la normalizarea rezultatelor oricaror parametrii din analizele medicale, indiferent de afectiune in peste 90% din cazuri.
COMPOZITIE:
– ulei din samburi de struguri cu informatii nonlineare  specifice echilibrului organocelular.
ACTIUNI: Informatiile homeogene si homeogenezice intervin in morfofiziologia celulelor si organelor, echilibrandu-le activitatea si organizarea, reduc si atenueaza dereglarile si deteriorarile acestora, astfel incat determina diminuarea si rezolvarea disfunctiilor organismului indiferent de afectiunile acestuia.
ADMINISTRARE
-cate 3 picaturi de 3 – 9 ori pe zi. In primele 3 zile este recomandat cate 3 picaturi de 6 ori pe zi, dupa care in functie de intensitatea simptomelor se poate scadea sau creste numarul de administrari zilnice. ( de la 3 picaturi de 3 ori pe zi pana la 3 picaturi de 9 ori pe zi ).
In cazul leziunilor deschise se atinge tegumentul doar in jurul acestora.
Pentru durere este recomandat sa se atinga zona cu una pana la trei picaturi care se pot intinde cu mana sau cu o discheta de bumbac la un interval de 1 – 2 ore pana cand aceasta scade semnificativ sau dispare.
Pentru problemele pielii, inclusiv pentru cicatrici, cheloizi, riduri, vergeturi se atinge zona cu una – trei picaturi si se intinde in strat foarte subtire ( nu este necesara masarea sau ungerea ) dimineata si seara in paralel cu administrarea a 3 picaturi de 3 ori pe zi. ( poate fi adaugat si amestecat in cremele si uleiurile cosmetice si de masaj – cate o picatura la 15 – 30 ml. )
Pentru ochi pe langa administrarea orala intr-un ritm dictat de gravitatea si/sau vechimea afectiunii se poate clati zona oculara cu ochii inchisi cu apa in care se amesteca aproximativ 3 picaturi la 60 – 100 ml de doua – trei ori pe zi. Excesul de apa se indeparteaza inainte de deschiderea ochilor.
AMBALARE:
Flacon din sticla sigilat, cu dop si picurator care contine 10ml de produs ( minim 210 picaturi ).
Acest produs nu este un medicament si nu inlocuieste medicamentele alopate.
Continutul acestui site are caracter orientativ si nu inlocuieste consultatia, diagnosticul si tratamentele medicale.
Categorie: Suplimente alimentare si seturi practice de remedii naturale
PRODUCATOR: Laboratorul Homeogenezis
Toate produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare notificate si avizate de IBA. Laboratorul Homeogenezis al s.c. Imprint Invent Nls s.r.l. are ca obiect principal de activitate cercetarea in domeniul stiintelor naturale si valorifica prin tehnologia contemporana peste 30 de ani de studii si…
Cod produs (SKU): sf3-10

07/04/2015 This post was written by Categories: Categorii No comments yet


Leave a Reply

Top