Putem invinge cancerul impreuna!
Home
 

Homeoemotional 10ml HOMEOGENEZIS

Homeoemotional

Indeparteaza teama, anxietatea, stresul, frica, panica, tracul, tristetea, nervozitatea, agitatia, depresia, presiunea, surmenajul. Atenueaza senzatiile negative si perturbante. Potenteaza modularea optima a proportiei dintre concentrare si relaxare, diminueaza si rezolva starile conflictuale. Contribuie la realizarea substratului emotional optim pentru un psihic echilibrat si la rezolvarea dependentelor si obsesiilor. Asigura protectie impotriva stresului oxidativ si infomational.
Folosirea adecvata a produselor Homeogenezis rezolva afectiunile grave si cronice in majoritatea cazurilor si reduce posibilitatea recidivelor. Pentru personalizarea tratamentului va rugam sa ne descrieti istoricul si evolutia afectiunilor prin intermediul adresei de mail imunostimplafar@yahoo.com
Va rugam sa nu uitati sa precizati varsta, inaltimea, greutatea, daca ati avut operatii, diagnosticele, tratamentele si medicatia pentru afectiuni anterioare sau concomitente ( daca este cazul ), ce medicamente si remedii utilizati in prezent.
HOMEOEMOTIONAL este un remediu natural de tip naturist si homeopat pentru tratament, terapie si intretinere complementare, doar un medic specialist alopat poate prescrie un tratament medical si pune un diagnostic medical.
Homeoemotional este un supliment alimentar fara contraindicatii, fara efecte adverse si/sau secundare. Poate fi utilizat in asociere cu orice fel de terapie, medicatie si/sau tratament. Nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Utilizarea asocierii Homeosistemic si Homeoemotional impreuna cu produsele Homeogenezis destinate organelor, tesuturilor, aparatelor, sistemelor si/sau tabloului emotional-afectiv dereglate si disfunctionale pentru o perioada de cel mult noua luni duce la normalizarea rezultatelor oricaror parametrii din analizele medicale, indiferent de afectiune in peste 90% din cazuri.
COMPOZITIE:
-ulei din samburi de struguri cu informatii  specifice echlibrului emotional-afectiv.
ACTIUNI:
Informatiile homeogene si homeogenezice intervin in perceptia emotionala si trairile afective echilibrand impactul psihosomatic al acestora asupra organismului.
ADMINISTRARE
-cate 3 picaturi de 3 – 9 ori pe zi. In primele 3 zile este recomandat cate 3 picaturi de 6 ori pe zi, dupa care in functie de intensitatea senzatiilor si perceptiilor emotional – afective se poate scadea sau creste numarul de administrari zilnice. ( de la 3 picaturi de 3 ori pe zi pana la 3 picaturi de 9 ori pe zi ).
AMBALARE:
Flacon din sticla sigilat, cu dop si picurator care contine 10ml de produs ( minim 210 picaturi ).
Acest produs nu este un medicament si nu inlocuieste medicamentele alopate.
Continutul acestui site are caracter orientativ si nu inlocuieste consultatia, diagnosticul si tratamentele medicale.
Categorie: Suplimente alimentare si seturi practice de remedii naturale
PRODUCATOR: Laboratorul Homeogenezis
Toate produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare notificate si avizate de IBA. Laboratorul Homeogenezis al s.c. Imprint Invent Nls s.r.l. are ca obiect principal de activitate cercetarea in domeniul stiintelor naturale si valorifica prin tehnologia contemporana peste 30 de ani de studii si…
Cod produs (SKU): sf2-10

07/04/2015 This post was written by Categories: Categorii No comments yet


Leave a Reply

Top