Putem invinge cancerul impreuna!
Home
 

Dr. David Servan Schreiber

murata. Exista si alimente care stimuleaza dezvoltarea bacteriilor de acest tip precum usturoiul, ceapa, rosiile, bananele si graul.

Ceaiul verde reduce formarea noilor vase de sange de care are nevoie tumora pentru a se dezvolta si forma metastaze. El activeaza anumite enzime prezente in ficat, care elimina toxinele din corp, mareste efectul radioterapiei asupra celulelor canceroase. Se recomanda a se bea sase cesti de ceai pe zi, oparindu-se cate doua grame de ceai verde timp de zece minute si a se consuma cantitatea rezultata nu mai tarziu de o ora de la preparare.

O tableta de ciocolata neagra (cu mai mult de 70% cacao) contine antioxidanti, polifenoli care incetinesc cresterea celulelor canceroase aproape la fel de mult precum o ceasca de ceai verde oparit cum se cuvine. Amestecarea produselor lactate cu ciocolata anuleaza efectele benefice ale moleculelor de cacao. Asadar este de evitat ciocolata cu lapte. O combinatie fericita este aceea de a o turna topita peste fructe sau coaja de mandarina rasa.

Astfel, desi fiecare dintre noi purtam povara unui potential cancer ce zace in stare latenta in interiorul nostru tot noi avem de partea noastra doi aliati: mecanismele naturale de aparare a propriului corp, sprijiniti fiind de darurile naturii. Sa profitam deci de resursele de care dispunem pentru a preveni sau a ameliora ceea ce inseamna cancerul!

Sursa: dr. David Servan Schreiber.(2008).Anticancer – un antidot impotriva cancerului: stilul de viata sanatos.Editura Elena Francisc: Bucuresti

30/05/2012 This post was written by Categories: Stiri medicale No comments yet


Leave a Reply

Top