Putem invinge cancerul impreuna!
Home
 

Coral-Mine 30 pliculete a 1g CORAL CLUB

Coral-Mine 30 pliculete a 1g CORAL CLUB

coral-mine-CORAL CLUB-www.farmacie-naturista.ro
Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare (nr. AA 3280/2009)

Supliment alimentar cu minerale, pentru cresterea tonusului vital si a energiei organismului prin modificarea chimismului apei intracelulare.

„Coral-Mine” este un produs natural fabricat în Japonia din coralul de apă adâncă scleractinia, care creşte în Marea Japoniei, lângă insulele Okinawa şi Tokunoshima. Coralul este o substanţă unică, in care, timp de peste 500 de milioane de ani de existenţă s-a consolidat armonia perfectă între lumea animală, vegetală şi cea minerală. Această minunată creaţie a naturii combină în structura sa câteva forme materiale: este un animal marin cu contur straniu care aminteşte de plantele exotice, el existând datorită sărurilor minerale şi se hrăneşte cu microorganisme marine.
Scheletul de coral este un complex de săruri minerale care determină proprietăţile sale unice şi acţiunea benefică asupra organismului. În principal, este vorba despre sărurile de calciu şi magneziu. În compoziţia sa intră de asemenea şi potasiul, sodiul, fierul, fosforul, sulful, siliciul, cromul, manganul, zincul şi alte elemente. Acest bogat complex de săruri naturale exercită o acţiune de reglare a echilibrului mineral al organismului, normalizând, prin urmare, şi activitatea sistemelor şi organelor vitale.
EXPLICATII
Acidoza este cauza majoritatii bolilor la omul modern. Atunci când se instaleaza în tesuturile corporale, acest fenomen are loc în ordinea de hranire a tesuturilor
Mineralele naturale extrase din cochilii, coaja de ou, alge si saruri marine, în special calciu, vitamina D, zinc, cupru si magneziu sunt recomandate în curele pentru alcalinizarea corpului.
Mineralele alcaline ca sodiu, potasiu, calciu, magneziu neutralizeaza aciditatea
Când datorita consumului repetat de alimente acide sau poluate chimic dar si a îmbatrânirii tesuturilor, corpul îsi epuizeaza rezervele vitale de minerale si apare starea de acidoza.
Echilibrul între rezervele de acizi si de baze din corp depinde de modul nostru de viata. Stresul, lipsa de miscare, o alimentatie gresita, fumatul, consumul de alcool si de cafea, cresc aciditatea din organism. Consecintele caracteristice ale unei hiperaciditati de durata sunt tulburari digestive, slabirea sistemului imunitar, afectari ale coloanei vertebrale, guta, reumatism sau sclerozari ale arterelor. Cu hiperaciditatea sunt puse în legatura si perturbarile vegetative, cum ar fi migrenele sau aritmiile functionale.
Pentru a nu se ajunge la pragul de la care hiperaciditatea devine un factor extrem de nociv pentru organism, pot fi luate o serie de masuri preventive. Se întelege ca rolul esential în asigurarea echilibrului revine unei alimentatii sanatoase. Pentru fiecare aliment luat în parte exista o proportie diferita de componente cu efect acid si cu efect bazic.

CONCLUZII
cu ajutorul acestor plicuri de coral poti controla echilibrul acido-bazic din corpul tau

SURSA

INDICATII:
Prin interacţiunea cu apa, mineralele din săruri trec în apă, conferindu-i proprietăţi benefice, care contribuie la:
-atingerea unui nivel optim al pH-ului;
-reglarea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac;
-profilaxia osteoporozei, artritelor;
-creşterea elasticităţii muşchilor, refacerea structurii ţesutului osos şi cartilaginos;
-reglarea activităţii rinichilor, sistemului digestiv;
-îmbunătăţirea aspectului tegumentelor

COMPOZITIE/plic:
-pulbere de coral – 993mg (cu 216mg calciu)
-900mg carbonat de calciu;
-18,4mg magneziu,
-76mg carbonat de magneziu;
-4,2mg sodiu,
-0,75mg potasiu,
-2,5mg clor,
-1,8mg fier,
-7,75mg urme de alte microelemente (cupru, seleniu, molibden, etc.);
-vitamina C (acid ascorbic) – 5mg,
-argint metalic – 2mg.

ACTIUNI
Calciul împreună cu fosforul formează ţesutul osos, este materialul de construcţie pentru toate ţesuturile conjunctive. Menţine o activitate cardiacă stabilă, conductibilitatea nervoasă şi contractilitatea musculară, creşte permeabilitatea membranelor celulare, normalizează procesele de coagulare a sângelui.
Magneziul, mineralul care ajută şi susţine calciul, asigură eliberarea ATF şi creşte potenţialul energetic al organismului, asigură un ritm cardiac stabil, reglează tonusul musculaturii netede (vaselor, intestinului, vezicii biliare şi urinare). Combinaţia echilibrată între calciu şi magneziu în organism în proporţie de (2:1) împiedică eliminarea calciului din oase, împiedică scăderea rezistenţei acestora.
Sodiul reglează presiunea osmotică, schimbul de apă şi proteine, este necesar pentru menţinerea excitabilităţii neuromusculare şi funcţionarea pompei de sodiu şi potasiu care asigură reglarea schimbului de substanţe la nivel celular.
Potasiul este cationul de bază intracelular care menţine echilibrul hidro-salin şi acido-bazic, excitabilitatea şi conductibilitatea neuromusculară; asigură stabilitatea tensiunii arteriale, elimină excesul de lichid din organism.

ADMINISTRARE:
-se introduce un pliculet de Coral-mine intr-un recipient cu 1-1,5 litri de apa (de preferat, filtrata sau apa distilata), se lasa 5 minute, apoi se poate consuma in locul apei obisnuite sau pentru prepararea ceaiurilor, altor bauturi necarbogazoase, etc. cu scopul imbunatatirii proprietatilor organoleptice si microbiologice ale acestora.

ATENTIONARI
-A nu se fierbe.
-A nu se depasi doza zilnica recomandata, echivalentul a 3 litri de apa pe zi (2 pliculete Coral-Mine)
-A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
-Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echlibrata.

CONTRAINDICATII SI REACTII ADVERSE
-Produsul nu are contraindicatii si nu dezvolta reactii adverse, putand fi consumat fara restrictii.
Termen de valabilitate: 5 ani. A se consuma pana la data de …(vezi ambalaj)

AMBALAJ
30plicuri

PRODUCATOR:
Marine Coral Co., Ltd., Japonia, pentru Coral Club Int., Canada

07/04/2015 This post was written by Categories: Categorii No comments yet


Leave a Reply

Top