Putem invinge cancerul impreuna!
Home
 

Chitosan 50cps HERBAGETICA (400mg/cps)

Chitosan 50cps HERBAGETICA

INDICATII pentru Chitosan
-obezitate, ingrasare
-boala canceroasă, radioterapie si chimioterapie in cancer
-osteoporoza
-colesterol mărit, trigliceride marite.
-gastrită hiperacidă
-diabet
-hepatita virala A, B, C, ciroza
-constipatie

COMPOZITIE pentru Chitosan
-chitosan 400 mg

ACTIUNI pentru Chitosan
-accelerează procesele de eliminare
-ajută la diminuarea senzației de foame
-ajută la menținerea glicemiei în parametri normali
-reduce absorbția și elimină metalele grele (mercur, plumb, cadmiu, nichel, aluminiu), dar și gudroanele din fumul de tigara, pesticidele, chiar și… alcoolul

CHITOSAN
-singura substanță naturală cunoscută ce contine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalină, având funcții similare colagenului (substanță cu efect întineritor, cu efecte benefice asupra pielii, articulațiilor, prostatei, mușchilor.), dar și a fibrelor vegetale (substanțe nedigerabile, care absorba grăsimile, îmbuntățesc eliminarea, detoxifică)
Este un extract din carapacea dură care învelește multe viețuitoare marine și terestre. Din punct de vedere chimic, chitosanul este o polizaharidă, extrasă, printr-un proces numit diacetilare, din carapacea crustaceelor, polizaharidă cu efecte asupra sănătății extrem de complexe. Până în prezent este singura substanță naturală cunoscută ce contine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalină, având funcții similare colagenului (substanță cu efect întineritor, cu efecte benefice asupra pielii, articulațiilor, prostatei, mușchilor.), dar și a fibrelor vegetale (substanțe nedigerabile, care absorba grăsimile, îmbuntățesc eliminarea, detoxifică).

Chitosanul si cura de slabire

Un studiu făcut în Statele Unite, în anul 2001, sub conducerea prof dr. E. N. Schiller, a arătat că administrarea chitosanului duce la scăderea în greutate cu 1,7 kg., în medie, după 6 săptămâni de tratament. Interesant este, însă, că pacienții care au folosit chitosanul și au slăbit nu au ținut nici un fel de de dietă. În cazul în care reducem, în paralel cu administrarea chitosanului, chiar și doar cu 10-15%, porția zilnică de hrană, scăderile în greutate sunt mult mai spectaculoase, putând fi și de 2-3 ori mai mari.

Pentru scăderea în greutate, se iau 1-2 capsule de chitosan, cu 30 minute înainte de masă. Conținutul capsulelor se dizolvă în jumătate de pahar de apă și se bea pe stomacul gol. La cinci minute după ingerarea chitosanului (nu concomitent) se mai bea încă un pahar de suc de portocale sau de lămâie, deoarece asocierea cu acidul citric crește senzatia de sațietate data de chitosan. Dacă aveți obiceiul să ciuguliți între mese, luați înainte de fiecare porție de hrană, oricât de mică, o jumătate de pahar de apă cu o capsulă de chitosan.

Chitosanul si cancerul

Un studiu făcut în Statele Unite, la Institutul de Medicină din Arkansas, în anul 2010, a arătat că animalele care au avut inoculate tumori umane au reacționat foarte bine la tratamentul cu chitosan, constatandu-se stagnarea și chiar regresul tumorilor. La animalele de experință vindecate de cancer, s-a constatat că prin administrarea de chitosan recidivele bolii tumorilor maligne sunt mult mai rare. Și administrat în paralel cu chimioterapia și radioterapia, Chitosanul este eficient. El reduce efectele adverse ale acestor terapii, fără a interfera negativ în sensul diminuării eficienței acestora. Pacienții care au luat Chitosan au suportat mai bine tratamentul cu citostatice sau cobaltoterapia, au reuși să-l ducă până la capăt într-un procent mai mare, având o intensitate semnificativ mai redusă a unor simptome cum ar fi: căderea părului, inapetența, căderea unghiilor, micozele, sensibilitatea la infecții etc.

ADMINISTRARE pentru Chitosan
-pe stomacul gol, între mese, câte 1-2 capsule, de trei ori pe zi, în cure de 12 saptamani sau conform recomandarii medicului de specialitate
-in timpul tratamentului se bea multă apă (minimum 1,5- 2 litri de lichid pe zi)

PRECAUTII SI CONTRAINDICATII pentru Chitosan
-a se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, copiilor si persoanelor sensibile la produce pe baza de crustacee
-alte suplimente alimentare vor fi luate la 2 ore dupa Chitosan, deoarece impiedica asimilarea lor

AMBALAJ
50capsule

PRODUCATOR
HERBAGETICA

06/06/2012 This post was written by Categories: Categorii No comments yet


Leave a Reply

Top