Putem invinge cancerul impreuna!
Home
 

Cartilaj de rechin 50cps HERBAGETICA

Cartilaj de rechin 50cps HERBAGETICA

INDICATII pentru Cartilaj de rechin
-cancer pulmonar
-cancer la prostata
-cancer la san
-tumori cerebrale
-cancer de piele
-diabet
-infertilitate masculina

COMPOZITIE pentru Cartilaj de rechin
-cartilaj de rechin 500mg

ACTIUNI pentru Cartilaj de rechin
-rol de „fabrică” de celule ale sistemului imunitar şi de substanţe cu rol în apărarea organismului

CARTILAJ DE RECHIN
-contine peste 40 de substanțe cu rol în menținerea sănătății și vindecarea bolilor, printre care aminoacizi esențiali, vitamine (D și din complexul B), minerale (Calciu, Magneziu), oligoelemente (Fosfor, Fier, Siliciu), enzime care previn inflamarea articulațiilor, polizaharide care inhibă vascularizarea tumorilor și extinderea lor în organism
Este o pulbere obtinuta din tesutul elastic si foarte rezistent care alcatuieste „structura de rezistenta” a corpului rechinilor. Aceasta pulbere are cateva proprietati medicinale cu totul extraordinare, asa cum vom vedea in cele ce urmeaza:

Cartilajul de rechin un adjuvant preţios în boala canceroasa

Studiile detaliate, facute despre acţiunea antitumorala a cartilajului de rechin, au aratat ca acesta acţioneaza pe nu mai puţin de trei cai, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer sa învinga aceasta afecţiune:

1. Prin stimularea sistemului imunitar

2. Prin împiedicarea vascularizarii tumorilor

3. Prin inducerea morţii programate a celulelor tumorale – fiecare celula a organismului uman are o durata de viaţa limitata, dupa care se auto-distruge (mecanism numit apoptoza), fiind înlocuita de o celula tânara. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai funcţioneaza, însa prin administrarea cartilajul de rechin, ele reintra în normal, fiindu-le indusa asa-numita „moarte programata”.

Cartilajul de rechin si imunitatea

Desi nu au oase si ca atare nici maduva osoasa, care la alte animale este baza sistemului imunitar, s-a dovedit ca rechinii foarte rar fac tumori (sunt speciile animale cele mai putin vulnerabile la cancer), ca sunt extrem de rezistenti la infectii si ca ranile lor se vindeca foarte repede si fara complicatii. Cu alte cuvinte, rechinii au un sistem natural de aparare al organismului de… campioni. „Sediul” fenomenalei capacitaţi de aparare a rechinilor este în chiar cartilajul lor, care administrat animalelor de experienţa a avut asupra imunitaţii a acestora efecte fenomenale si, cumva, paradoxale. De exemplu, s-a obervat la soarecii bolnavi de cancer ca nivelul de celule ale sistemului imunitar creste mult mai mult la nivelul tumorii decât în sânge. Apoi, unele celule imunitare specializate (limfocitele B si T, mai ales) sunt produse în numar mult mai mare, dar globulele albe (macrofagele) scad usor.

ADMINISTRARE pentru Cartilaj de rechin
-1 capsula pe zi

PRECAUTII SI CONTRAINDICATII pentru Cartilaj de rechin
-a se administra cu prudenta  copiilor, precum si femeilor insarcinate sau care alapteaza

AMBALAJ
50capsule

PRODUCATOR
HERBAGETICA

06/06/2012 This post was written by Categories: CancerCancer de pieleCancer de prostataCancer de sanCancer pulmonarImunostimulatorInduce apoptozaReduce cresterea celulelor canceroaseReduce migrarea celulelor canceroaseReduce proliferarea celulelor canceroaseTumori cerebrale Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Top