Putem invinge cancerul impreuna!
Home
 

Carticer un produs revolutionar in terapia cancerului

Pentru a înțelege cum CANTICER poate ajuta pe cei care sufera de cancer, vă rugăm să cititi mai jos:

Medicina tradițională chineză este o formă veche de medicina. Pe baza unor opinii orientale speciale,si-au dezvoltat propriul set unic de teorii, diagnostic și tratament. În general, medicii colecteaza informații de sănătate prin tehnici speciale de examinare, informațiile sunt apoi interpretate pentru a face un diagnostic în conformitate cu principiile TCM despre fiziologie și patologie. Apoi, terapii adecvate sunt selectate și utilizate în conformitate cu aceste principii TCM. Aceste proceduri sunt singura modalitate de a angaja tratamente TCM pentru eficacitate optima.

Canticer-in tratamentul cancerului-www.farmacie-naturista.ro

TCM consideră că există mai multe cauze legate de cancer si acestea sunt strâns legate de mediu, dieta, stilul de viata si tulpina emoțională. Dacă factorii care afectează sângele și qi (energia vitala) abunda o perioadă lungă de timp, acestea pot duce la o acumulare locală a deșeurilor patologice care induce o creștere anormală a țesuturilor din interiorul corpului. Deși există diferite tipuri de cancer, TCM a rezumat unele caracteristici generale patologice ale pacientilor cu cancer.

Invazie de căldură toxica

Febra este destul de frecventă la pacienții cu cancer. Potrivit interpretarii TCM, acest lucru este, în principal din cauza iritației provocata de căldură toxica nefasta. De fapt, căldura toxica nefasta este produsul finit a diferitelor tipuri de deșeuri patologice care au acumulat în interiorul corpului în timpul progresiei cancerului.

Acesti agenti patogeni extrem de invazivi la rândul lor ataca direct sau indirect tesutul normal sau organele și contribuie la cresterea si raspandirea celulele canceroase.

Sânge și stagnarea energiei vitale (qi)

Energia vitala și sângele sunt sursa activităților vieții umane, precum și a funcțiilor diferitelor organe; orice modificări, fie în sânge, fie in qi va afecta intregul sistem al organismului in diferite masuri.

Atunci când fluxurile constante de sânge și qi sunt deranjate de diferiti factori și se mentin pentru o lungă perioadă de timp, sangele si qi-ul stagnat va duce la stagnare patologică, care poate induce cu ușurință modificări canceroase.

Epuizarea energiei sănătoase
Datorită creșterii rapide și necontrolabile a celulelor canceroase , țesuturile și funcțiile normale sunt afectate progresiv , astfel incat pacientii cu cancer sunt întotdeauna într-o stare de epuizare și slăbiciune. Dintr-o perspectivă TCM , cancerul începe să afecteze qi-ul în stadii incipiente , și apoi consumă mai mult yin și sânge. Când energia primordială începe să devină epuizat a, ceea ce înseamnă qi-ul corpului, sângele yin și yang sunt aproape epuizate .

În afară de analiza patologica de mai sus , medicii moderni ai TCM se bazeaza si pe metode convenționale pentru a oferi detalii cu privire la modificările canceroase deoarece TCM nu utilizează teste celulare si biochimice de detectare.

Retentie de umiditate si expectoratie
Există o zicală în TCM că “atunci când există substante in interiorul corpului , acestea sunt, de obicei din cauza acumularii de secretie mucoasa.” Atât secretia mucoasa cat și umiditatea sunt deșeuri patologice produse de la disfunctii de organe, și sunt în mare parte atribuite dizarmoniei în metabolismul fluid. In condiții normale, metabolismul lichid este controlat de organe cum ar fi plamanii , splina , rinichii , și triple burner.

Prin intermediul mai multor ani de muncă grea , am găsit o formulă pe bază de plante sinergice impotriva cancerului , prin reaprovizionarea sangelui , fortifierea organelor și reluarea echilibrul YinYang a întregului organism pentru a îmbunătăți capacitatea organismului de a lupta cu cancerul , este CANTICER .

COMPOZITIE
Formula de plante:
-Black Garlic 120 mg
-Fiveleaf Gynostemma Herb 100 mg
-Momordica Charantia L 80 mg
-Cactus 50 mg
-Semen Coisis 50 mg
-Hyriopsis Cumingii Leach 50 mg
-Reshi 50 mg

ACTIUNI

Black Garlic
-Usturoiul negru a fost folosit prima data și produs în Coreea de Sud, este renumit pentru beneficiile pentru sănătate și folosit ca un aliment de sănătate . Oferind aproape de două ori cantitatea de antioxidanți ca și omologul său obișnuit ,usturoiul negru este scăzut în grăsimi , bogat în zaharuri naturale și aminoacizi.

Antioxidantii sunt esențiale în organism pentru funcționarea corectă a sistemului imunitar , precum și prevenirea și repararea deteriorarea celulelor corpului nostru .Usturoiul negru are 198 de unități pe gram de antioxidanti , comparativ cu 119 unități pe gram în usturoi clasic .

Usturoiul negru este , de asemenea, mult mai ușor de digerat si de asimilat comparativ cu usturoi alb . În timp ce usturoiul alb conține Allicine , care este solubil numai în grăsime ,usturoiul negru contine S – Allycysteine , care este solubil în apă . Acest lucru înseamnă că organismul va absorbi beneficiile pentru sanatate mai rapid și mai ușor

Din cercetarile realizate in clinicile din China cat si din Korea reiese că proprietățile usturoiului negru pot ajuta la scaderea tensiunii arteriale , prevenirea bolilor de inima si reduce riscul de cancer . Un studiu publicat recent de catre BMC în octombrie 2013 , de asemenea, a stabilit o legătură între Usturoiul negru și reducerea efectelor legate de varsta, boli neurodegenerative , cum ar fi boala Alzheimer , ajuta de asemenea la reglarea colesterolului(studiu realizat la Universitatea de Stat din Pennsylvania a arătat SAC, găsit în usturoi negru, sinteza colesterolului inhibat)poate oferi o anumita protectie impotriva infectiilor ca un antibiotic natural.”

 Fiveleaf Gynostemma Herb-( sau Herba Gynostemmatis ) este o planta care creste in muntii din sudul Chinei Acum mai bine de 1000de ani,un important medic antic chinez a descoperit Gynistemma și a folosito ca ingredient principal și formula pentru tratamentul unui numar mare de boli grave . Faima ei sa răspândit la nivel global , în Japonia , Fiveleaf Gynostemma Herb este, de asemenea , numita ” Good News Herb ” În Statele Unite , acesta este numit ” Green Gold ” , în Singapore și Malaezia , este descris ca ” Zeita de Sănătate ” și ” antidot pentru o sută de boli “, în China , acesta este numit ” Miracle Herb from the Est ” și ” Prime Ginseng ” . Cercetarile medicale modernă au dovedit că Fiveleaf Gynostemma Herb are proprietăți medicale extraordinare ,conține 83 Mono – Zaogan , inclusiv 6 Ginseng Zaogan precum și substanțe bogate in aminoacizi și minerale . Fiveleaf Gynostemma Herb este ușoară în caracter , cu un gust dulce . Este buna pentru splina , amelioreaza febra , amelioreaza tusea , risipește flegma , expulzează boală și acumulează putere . Poate reduce în mod eficient nivelul de colesterol din sânge , previne obezitatea , menține tensiunea arterial in limite normale.Poate îmbunătăți somnul , are efect anti – îmbătrânire , promovează longevitatea , și stimuleaze sistemul imunitar uman .

Momordica (momordica charantia)
-Momordica este o planta originara din Sudul Asiei, dar este raspandita si in Africa si Australia. Momordica Charantia este o planta agatatoare, cu frunze lobate si zimtate (asemanatoare vitei de vie). Florile sunt mici si galbui si cresc la subsuara frunzelor. Fructul este carnos, are forma alungita sau cilindrica, este acoperit cu nodozitati, care ii dau aspectul rugos si este portocaliu atunci cand este copt. Cele mai importante substante din compozitia chimica sunt: charantina, polipeptide (au actiune asemanatoare insulinei), alcaloizi (momordicina), glucozide, saponide, rezine, uleiuri volatile, vitamina c, aminoacizi, serina, acid glutamic, treonine.

Principalele calitati ale plantei sunt: hipoglicemianta, hipocolesterolemianta, reminalizanta, vitaminizanta, antibiotica, ,antivirala, stimuleaza sistemul imunitar, antiparazitar. In fitoterapie sunt utilizate frunzele si fructul.

Uz intern:
– diabet, pancreatite, colesterol marit, hepatopatii cronice,adjuvant in tratamentul SIDA, paraziti intestinali, herpes oral sau genital, hipertensiune arteriala – sub forma de decoct si tinctura din frunze, suc de fructe.

Cactus(Opuntia dillenii Haw)
-Cactusul are de asemenea capacitatea de a reducerea nivelul trigliceridelor , colesterol total, ofera o acțiune neuroprotectoare ajuta la vindecarea unor leziuni neuronale poate avea beneficii pentru sănătate persoanelor cu risc spre boli degenerative .

Tulpinile de cactus sunt utilizate în mod tradițional în Mexic în tratamentul diabetului zaharat . Un studiu realizat a arătat că efectele maxime asupra glucozei din sange si insulina au fost observate după administrarea în doze de 6-176 mg / kg .

Cactusul are in compozitie o cantitate mare de fenoli ( 180,3 mg / g ) , și de asemenea confera proprietăți antioxidante ,extractele obtinute din sinteza cactusului pot avea potențial în prevenirea cancerului prin modularea markerilor de apoptoză și inhibarea cai inflamatorii .

Contine de asemenea acid ascorbic , betalains , betacianine , rutina și Isorhamnetin.Poate proteja ficatul si reface leziuni gastrice.

Semen coisis
-sau Coix lachryma-jobi este o specie botanica de ierburi tropicale , familia Poaceae nativ din Asia de Est și din Malaezia , cultivat în grădini ca o plantă anuală . Ea a devenit naturalizat în America.

Conform Hartwell (1967-1971) , fructele sunt utilizate în remedii populare excrescențe , negi . Această reputație populară este amintita si de List și Horhammer , 1969-1979 . Semen coisis este de asemenea, un remediu popular pentru abces , calmant , antrax , apendicita , artrita , beriberi , bronșită , guturai , diabet , dizenterie , disurie , edem , febră , halitoza , dureri de cap , hidrotorax , metroxenia , ftizie , pleurezie , pneumonie , puerperium , reumatism , – variola mici , splenitis , strangury , tenesme , și viermi dupa cum afirma medicii Duke și Wain in 1981 si Walker in 1971 citează alte utilizări medicinale .

Din punct de vedere chimic 100 g samanta conține 380 de calorii , 11,2 g H2O , 15,4 g proteine , 6,2 g grăsimi , 65,3 g total de carbohidrati , 0,8 g fibre , 1,9 g cenușă , 25 mg Ca , 435 mg P , 5,0 mg Fe , 0 ug beta – caroten echivalent , 0,28 mg tiamină , 0,19 mg riboflavină , 4,3 mg niacină , și 0 mg de acid ascorbic . Potrivit Hager Manualul ( List și Horhammer , 1969-1979 ) , are de 50-60% amidon 18,7 % proteine ( cu acid glutamic , leucină , tirozină , arginină , histidină , lizină și ) și 5-10% ulei gras cu gliceride de miristic și palmitic – acizi .

Hyriopsis cuminingii leach
-Este un tip specific de perla utilizat in medicina traditional chineza pentru a calma nervii, pentru a elimina opacitatea corneei, pentru a contracara toxicitatea și pentru reinoirea tesuturilor din corp.

Poate fi utilizata si in caz de palpitații și insomnie; convulsii, epilepsie; nebuloasă; ulceratii ale pielii dificile de vindecat.

Reishi
-Reishi este o ciuperca extrem de rara, cunoscuta de mii de ani in Extremul Orient pentru eficienta in reducerea simptomatologiei unei game variate de afectiuni. Reishi este clasificata ca prima ciuperca dintre cele considerate superioare in cea mai veche farmacopee chinezeasca a lui Seng Nong din anul 56 i.H., dar se crede ca asiaticii o foloseau cu multe secole inaintea acestei date. Este cea mai faimoasa ciuperca medicinala din lume fiind numita “ciuperca nemuririi, marele protector imunitar, spiritual si mental”. Cercetarile stiintifice din ultimele decenii au confirmat aceste aprecieri.

Autoritatile japoneze au inclus ciuperca Reishi in lista oficiala de produse complementare antitumorale:
-echilibrarea sistemului imunitar si a diviziunii celulare normale:
-reduce formarea de vase anormale la nivelul tesuturilor
-induce apoptoza celulelor anormale pe calea reticulului endoplasmatic celular
-creste rata de folosire a oxigenului celular (prin germaniu organic)
-stimuleaza celulele NK, creste productia de interferon gamma, si factor de necroza tumorala (TNF alfa)
-reduce invazivitatea celulelor anormale: scade expresia metaloproteinazelor MMP2 si MMP9
-activeaza celulele dendritice cu rol in imunitatea antimicrobiana la nivelul pielii si mucoaselor
-imbunatatirea tonusului si vitalitatii celulare:
-creste energia vitala Qi care sustine intregul organism
-reduce emotivitatea, regleaza echilibrul acido-bazic (alcalinizant)
-stimuleaza selectiv functiile organismului ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic, imunitar (efect adaptogen
-detoxifierea si protectia hepatica: reduce nivelul transaminazelor
-reducerea infectiilor bacteriene, virale, parazitare, fungice
-stabilizarea peretelui mastocitelor reducand eliberarea histaminei circulante cu rol in mentinerea starilor alergice
-cresterea sensibilitatii receptorilor celulari insulinici
-reducerea formarii trombilor prin efect antiinflamator

Componentele cheie în CANTICER pot fi cele de mai jos:
-Indeparteaza căldură toxica nefasta pentru a controla progresia cancerului ;
-Actioneaza asupra celulelor canceroase transformandu-le inapoi in celule normale
-Omogenizeaza sângele și qi-ul pentru a hrăni corpul și de a îmbunătăți sistemul imunitar pentru a face față cancerului ;
-Ofera energie pentru a ajuta la combaterea cancerului;
-Curata mucozitatea si umezeala pentru a ajuta organele și celulele sa obțina substanțe nutritive mai ușor ;
-Echilibreaza yin și yang a corpului pentru a ajuta celulele canceroase sa se transforme în celule normale ;-Reduce complicațiile care apar în terapiile convenționale ;
-Crește toleranța organismului față de radioterapie și chimioterapie ;

Conform diferitelor perioade ale cancerului CANTICER ar trebui luat astfel :-Cu mai puțin de trei luni de la diagnosticul clar , de preferat aprovizioare pentru două luni pentru prima comanda.

    De la trei luni la sase luni , de preferat aprovizioare pentru patru luni pentru prima comanda.

    Peste șase luni , de preferat aprovizioare pentru sase luni pentru prima comanda.

    Dacă trebuie continuat sa se ia CANTICER sau în cazul în care este nevoie de alte suplimente depinde de diagnosticul complet ( încărcati-l pe adresa noastră online a Spitalului TCM, si pentru pacientii care au cumparat produsele noastre , vom da diagnosticul gratuit ), după prima aprovizionare .

CANTICER este un supliment alternativ bun pentru pacientii cu cancer, iar ingredientele sale sunt naturale, fara efecte secundare raportate până în prezent. Deoarece cancerul este complicat, CANTICER este, de asemenea, supliment nu atotputernic, pacientii carora nu le este recomandat pentru a lua, vă rugăm să accesati pagina noastra de tratament TCM: pentru a primi diagnosticul complet și planul de tratament.

Cancer in TCM si abordarile occidentale

Potrivit statisticilor la nivel mondial referitor la cancer, există milioane de oameni care sufera de aceasta boala, cei mai multi dintre ele au murit, insa deși rata de mortalitate este într-adevăr foarte mare la fel cum probabil crezi si tu, tot mai mulți oameni traiesc acum cu diferite tipuri de cancer. Cu toate acestea, complicatiile de la cancer, cum ar fi pierderea energiei, imobilozarea la pat, anorexia, pierderea parului, sângerarea și infecția afectează încă pacienti. Medicina tradițională chineză (TCM) are un avantaj clar în gestionarea lor.

Tumorile au fost discutate încă de acum mii de ani în istoria TCM, si tumorile maligne au fost mai întâi înregistrate în timpul dinastiei Song, care le-a descris ca mase tari si cu suprafete inegale. Inca din cele mai vechi timpuri pentru acum, TCM a acumulat multa experienta  în tratarea cancerului, deși metodele moderne sunt mai populare decat terapiile traditionale, TCM încă are rolul sau important asupra sanatatii noastre in organism care nu poate fi înlocuit cu metode moderne.

În perspectiva TCM cancerul este o afectiune sistemica si cresterea necontrolata a celulelor maligne este doar o parte a întregului complex de manifestari, indivizii au, de asemenea, anumite disfunctii de organe, tulburari de meridiane și așa mai departe. TCM consideră că dezvoltarea cancerului este, în principiu din cauza unui organism slăbit, care face persoanele sensibile la diferite substanțe cancerigene. Când mai mulți factori acționează în mod repetat asupra organismului duce la dizarmonie interna si disfunctie de organe, acestea provoacă o acumulare a deșeurilor patologice, iar acestea vor induce apoi o creștere anormală în anumite locuri.Canticer ajuta la eliminarea si distrugerea acestora in organism oferind un stadiu pozitiv in organism, refacandu-se.

 PREZENTARE ŞI MOD DE ADMINISTRARE

-Fiecare cutie conţine 120 de capsule vegetale. De obicei, patru cutii sunt suficiente pentru două luni de tratament. În funcţie de gravitatea bolii, administraţi-vă 3 capsule de Canticer de trei ori pe zi, cu aproximativ 30 de minute înainte de masă, înghiţite cu apă călduță. Pentru un efect mai puternic, este indicat să nu consumaţi alimente condimentate, grase, reci sau fierbinţi. Odată ce observaţi rezultatele Canticer, puteţi discuta cu medicul dvs. despre reducerea tratamentului medicamentos.

Pionieri în domeniu Canticer este produs de compania chineză Qingdao HESHOUTANG TCM Healthcare Co. Ltd., renumită pentru remediile sale obţinute din plante care tratează sau ameliorează cancerul, artrita, bolile cardiovasculare şi diabetul.

Pe piaţa internaţională, HESHOUTANG TCM şi-a câştigat încrederea pacienţilor şi respectul specialiştilor în nutriţie şi sănătate, ajungând să-şi comercializeze cu succes produsele în peste 60 de ţări din sud-estul Asiei, Orientul Mijlociu, America, Oceania şi Europa. „Noi tratăm fiecare client ca pe un prieten“, declară reprezentanţii HESHOUTANG. Canticer este verificat de autorităţi precum Food and Drug Administration (SUA), Ministerul Sănătăţii din Cipru şi este notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare din Romania.

În premieră mondială, HESHOUTANG a dezvoltat standardul GESIN (Geoherbalism, Eficienţă, Siguranţă, Individualitate şi Natură) care garantează calitatea produselor sale bazate pe medicina tradiţională chineză.

„Medicina tradiţională chineză trateaza organismul uman atat energetic cat si fizic. Oamenii se imbolnavesc energetic din cauza dezechilibrului Yin – Yang apoi fizic.Sănătatea se obţine menţinând armonia şi echilibrul în corp, precum şi între corp şi natură.“

dr. Tom Wang – Fondatorul Heshoutang TCM, China

INTERACȚIUNI
-Canticer nu trebuie luat de femeile însărcinate sau în timpul lactației.
-Efecte secundare şi precauții speciale:
-Nu s-au raportat efecte secundare.
-Simptome cunoscute pentru supradozare:
-Nu sunt cunoscute simptome pentru cazurile de supradozare. Nu depășiți 9 capsule de Canticer pe zi fără îndrumarea doctorului dumneavoastră.

CONTRAINDICAȚII:
-Canticer este contraindicat persoanelor cu hipersenzitivitate la oricare din ingredientele din Canticer.

ATENȚIONARE:
-Dacă observați efecte secundare, încetați folosirea capsulelor.

AMBALAJ
120 de capsule

VALABILITATE:
3 ani

10/03/2015 This post was written by Categories: Suplimente recomandate in cancerCancer No comments yet


Leave a Reply

Top