Putem invinge cancerul impreuna!
Home
 

Agaricus Blazei Murill 60cps TIANSHI

Supliment alimentar cu efect tonifiant Agaricus Blazei Murill
Produsul este obtinut din ciuperci sălbatice selectionate, de calitate superioară, originare din Brazilia şi Japonia, fabricat pe baza tehnologiilor de fermentare ale Chang Gung Biotechnology Corporation, fermentare ce are loc în prezenta a numeroase minerale şi tehnici speciale de perforare a celulelor, fiind ulterior îmbogătit cu Fu‐Ling (Poria cocos).
Acest produs contine cantităti importante de alfa‐D‐glucan, beta‐D‐glucan, beta‐(1,6)‐D‐glucan proteină, xyloglucan, microelemente, etc.

Este cel bun produs destinat mentinerii sănătătii.

INFORMATII DESPRE PRODUS
Număr doze per recipient: 60
Dozaj: 1 capsulă (500 mg)
Calorii 0 Kcal
Proteine 0 g
Lipide 0 g
Carbohidrati 0 g
Sodiu 0 g
Agaricus blazei Murill (micelii) 400 mg
Fu‐Ling (Poria cocos) 100 mg
Ingrediente:
-pulbere din ciupercă sălbatică braziliană de calitate superioară,
-pulbere din Agaricus blazei Murill (ciuperca zeilor) originară din Japonia,
-micelii de Agaricus blazei Murill 400 mg cu grad înalt de puritate,
-Fu‐Ling (Poria cocos) 100 mg

Alte ingrediente: gluten, apă

Continut: 60 capsule/flacon (500 mg/capsulă)

Administrare: A se înghiti 1‐2 capsule de 2‐3 ori pe zi, cu apă căldură.

Precautii: Nu se recomandă administrarea la copii cu vârste mai mici de 3 (trei) ani.
A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Conditii de păstrare: A se păstra, după deschidere, într‐un loc uscat, ferit de razele soarelui.
Data expirării: 2 (doi) ani de la data fabricatiei.
Data fabricatiei: vezi baza flaconului (zi/luna/an).

Aviz de Notificare I.B.A., nr. 3.847 / 28.05.2009.

AGARICUS BLAZEI MURILL
Cunoscuta ca fiind “ciuperca lui Dumnezeu”, ciuperca Agaricus Blazei Murrill este bine cunoscută în lume ca un produs natural pentru sănătate, ca o arma puternică împotriva cancerului. Multe persoane au combătut cancerul prin utilizarea acestei unice ciuperci. In urma unor importante studii din Marea Britanie şi Japonia s-a constatat că ABM are cea mai mare cantitate de beta glucan decit orice alte ciuperci din lume. Studiile au demonstrat ca ABM are rolul de a stimula sistemul imunitar şi de a promova mecanismele naturale pentru a lupta cu boala numita cancer. ABM stimulează celulele limfocitare-T şi Helper T-celulele de producţie, polizaharidele conţinute în ABM, stimulează producţia de interferon şi interleukina, previne proliferarea celulelor canceroase. În plus, ABM s-a dovedit a fi un foarte puternic antiviral, agent de combatere a virusurilor de la intrarea în ţesuturi.
Polizaharidele din ciuperca distrug numai celulele canceroase, cu toate acestea, polizaharidele din ABM sunt eficiente si împotriva carcinomului Ehrich, cancerul de colon, cancerul ovarian, cancerul de sân, cancer pulmonar şi cancer de ficat, precum şi împotriva tumorilor canceroase.
În Japonia, ABM, într-o formă injectabilă, a eliminat toate tumorile canceroase în 90% in experimentele pe şoareci. În plus, în cazul în care şoarecii au fost hrăniţi cu ABM (Agaricus Blazei Murrill) ca preventie şi apoi au fost injectati cu un puternic agent care cauzează cancer (sarcom 180), 99.4% dintre ei nu au dezvoltat nici o creştere de tumoare. Asta arata ca medicina convenţionala nu are o asemenea putere precum aceasta ciuperca.

Un supliment extraordinar în terapia cancerului si diabetului!
Prezentarea de fata a suplimentului va relata efectele benefice ale ciupercii Agaricus Blazei Murill în terapia cancerului, diabetului si asupra altor afectiuni ale organismului – tumori, colesterol, osteoporoza.

CIUPERCA AGARICUS BLAZEI MURILL

Exista aproximativ 20.000 de tipuri de ciuperci în lume, însa doar 300 din acestea sunt comestibile. Constatam ca unele dintre ele au primit mai multa atentie din partea cercetatorilor pentru faptul ca pot fi cultivate, si nu neaparat studiate numai în mediul lor natural.
Agaricus Blazei Murril este o ciuperca apartinand unei numeroase familii de sustinatori ai sanatatii umane. Creste spontan in regiunea muntoasa Piedade din sud-estul Braziliei, unde este cunoscuta sub numele de “Cogmelo de Dios“ sau ciuperca zeilor. Datorita conditiilor speciale de aer, sol, umiditate si temperatura ridicate, cultivarea ei a reusit abia in urma cu cateva decenii si acum se practica in cateva zone din America de Sud, China si Japonia. Conditiile de crestere ale acestei ciuperci sunt, printre altele, temperatura înalta, umiditate multa, aer purificat, sol ce contine excremente de cal salbatic, ploi marunte seara.
Fara aceste conditii, Agaricus Blazei Murill nu creste. Cu toate acestea insa, aceasta ciuperca detine niste calitati medicale suprinzatoare (se mai numeste si “ciuperca lui Dumnezeu”). Medicii japonezi o numesc “Kawariharatake”.
Aceasta ciuperca a fost introdusa în lumea medicala în anul 1967, de catre dr. Heinemann din Belgia, numele oficial fiind Agaricus Blazei Murill.

BENEFICIILE CONSUMULUI ACESTEI CIUPERCI
STUDIUL EFECTELOR SI COMPOZITIEI

Efectul anti-tumoral

-Activeaza sistemul imunitar al gazdei (macrophage-ul) si al sistemului reticulo-endotelial. -Stimuleaza inductia de cytokinin (interferon-ul), actioneaza ca BRM si prelungeste viata.
-Are efect anti-tumoral cu 20-25% mai ridicat decat speciile Lentinus, Flammulina velutipes, Pleurotus ostreatus, Pholiota nameko, etc, suprimand multiplicarea celulelor Polizaharide etc.
Beta (1-3)-glucan, beta(1-6)D-glucan proteina complexa, heteroglucan acidic, xyloglucan, heteroglucan proteina complexa, glycoproteina (lectin), etc.germaniu, seleniu, sterol
-Actiune carcinostatica (actiune de suprimare a propagarii celulelor HeLa); blocarea propagarii celulelor cancerigene cu cytotoxin Steroizi
Derivate cerebisterol tip 2, ergosterol derivate oxid tip 1
-Efect de prevenire a cancerului
Efectul excretor al carcinogenului absorbit Fibre dietetice
Beta-D-glucan digerabil, heteropolizaharide, chitin, etc.
Reducerea glicemiei
Remediu pentru diabet Polizaharide (beta-D-glucan), polizaharide protein complex, RNA complex ; stimularea productiei de insulina prin vitalizarea functiei pancreasului datorita aportului de amino-acizi si zinc
Scaderea tensiunii arteriale, scaderea colesterolului, remediu pentru arteroscleroza Acizi grasi nesaturati, precum si Acid linolenic (care intra în componenta fibrelor dietetice) si grasimi Regleaza tonusul vascular si presiunea sangvina, inhiba vasoconstrictia prin magneziu, protejeaza vasele sangvine prin fenil-alanina si vitamina C, previne atero-scleroza prin mangan si seleniu, are efect diuretic prin potasiu si magneziu.
Actiunea vitaminei D2
Remediu pentru osteoporoza continut bogat in vitamine D obtinute prin uscarea la soare a ciupercilor Agaricus Blazei, contribuie la absorbtia calciului; stimuleaza productia osoasa prin ergosterol.
Intarirea sistemul imunitar, prevenind astfel aparitia tumorilor maligne; Modularea activitatii sistemului imunitar, Agaricus Blazei fiind recunoscut in tratarea alergiilor cutanate, polinoze, etc precum si a sistemului endocrin, regland secretia tiroidiana si a gonadelor
Regleaza secretia tiroidiana Prin beta(1.6)D glucan si seleniu , fenil-alaninei si Iodului
Efectul anti-inflamator compusi sterolici, utili atat in afectiunile reumatismale cronice, cat si in combaterea reactiilor adverse ale tratamentelor conventionale in cancer.
Protejarea impotriva virusului hepatic Beta-D-glucan stimuleaza productia de interferon propriu;
Arginina, metionina si cuprul si vitamina K
Stimuleaza productia de globule rosii Prin vitamina B12, acid folic,fier, cupru, cobalt, triptofan
Favorizeaza absorbtia intestinala glutamina si threonina si regleaza metabolismul acidului uric prin molibden
Detoxifierea organismului Continutul ridicat de fibre alimentare favorizeaza detoxifierea prin eliminarea substantelor carcinogene, previne constipatia, stimuleaza detoxifierea prin celuloza, pectina si chitina.
Pectina si lignina faciliteaza de asemenea absorbtia glucidelor si lipidelor.
Stimuleaza transmisia nervoasa si activitatea sistemului nervos central potasiu; efect calmant prin fenil-alanina, valina, triptofan si cupru, histidina si magneziu.
Regleaza contractia musculara calciu, magneziu, lizina si valina
Stimuleaza regenerarea capilara si epiteliala colagen, triptofan, cupru, metionina
Pastreaza functia reproductiva zinc, arginina

EFECTELE CLINICE ALE CIUPERCII AGARICUS BLAZEI PE SISTEME/APARATE
A. APARATUL DIGESTIV
Ulcer duodenal, hepatociroza, hipertrofie a ficatului, cancer la ficat, cancer gastric, gastrita, ulcer gastric, gastroptoza, constipatii, stomatite cronice, Pyoreea alveolaris, polipi, hepatita B, cancer rectal, cancer la colon sigmoidian, virus enterita, etc.

B. SISTEMUL CIRCULATOR
Tensiune arteriala ridicata, tensiune arteriala scazuta, cardiopatie, tromboza cerebrala, hemiplegia, pneumonie grava, septicemie, leucemie, limfogranulom malign, boala Hodgkin, boala Basedew, cancer pulmonar

C. APARATUL GENITAL
Mamite, cancer mamar, cancer uterin, cancer ovarian, cancer cervical, dereglari cauzate de menopauza

D. METABOLISMUL NERVILOR CRANIENI
Diabet, reumatism articular multiplu, reumatism articular cronic, ataxie autonoma, nevroza, encefalita japoneza

E. CAILE URINARE
Cistita, nefrita, insuficienta renala, prostatomegalie, nefroza

F. LA NIVEL CUTANAT
Dermatofitoza, eczema, dermatita atipica, dermatomiosotis, coriocarcinoma

G. ALTELE
Dureri de umar, distrofii musculare, mahmureala, ozena, artrita, gripa
Lista efectelor clinice mentionate mai sus este alcatuita de Asociatia Japoneza de Cancer si Asociatia Farmaceutica Japoneza.
Pe viitor, trebuie facute teste privind dozele ce trebuie administrate pacientilor pentru aceste boli. Trebuie sa ne concentram în mod special pe efectele anticancer si antivirus, acestea constituind una din cele mai mari teme de dezbatere în lumea medicala. Credem totodata ca ciuperca Agaricus Blazei Murill va face fata tuturor testelor.

CIUPERCA TERAPEUTICA AGARICUS BLAZEI MURILL
CIUPERCA TERAPEUTICA este originara din Brazilia, numindu-se si CIUPERCA LUI DUMNEZEU!
• In anul 1970, doi cercetatori americani de la Universitatea de Stat din Pensylvania, in timp ce vizitau Brazilia, au descoperit ca intr-o anumita zona, populatia nativa era foarte sanatoasa dar si longeviva, iar numarul celor care depaseau varsta de 100 de ani era foarte mare.
• Dupa o cercetare atenta a modului lor de viata, s-a ajuns la concluzia ca “vina“ pentru acest lucru o avea aceasta ciuperca, ea fiind alimentul de baza al alimentatiei lor acestia fiind foarte saraci. Din acel moment, datorita rezultatelor care au iesit din cercetarile de specialitate, aceasta ciuperca a intrat in circuitul terapiilor naturale si alternative mondiale.
• Devenind repede foarte cunoscuta, a intrat si in atentia marilor institute de cercetari din lume. In urma celor efectuate la Facultatea de Medicina si Farmacie din Tokio si la Departamentul Centrului National de Cancer din Japonia (prof. Dr. Hitoshi Ito si Keishiro Shimura), rezultatele dovedindu-se foarte spectaculoase:
– VINDECARE COMPLETA IN 94% DIN CAZURILE DE CANCER
– STOPAREA EVOLUTIEI BOLII IN PROPORTIE DE 99%

• Aceasta ciuperca contine o clasa speciala de polizaharide cunoscute sub numele de Beta Glucan, un puternic stimulator al sistemului imunitar prin activarea macrofagelor, a limfocitelor B, a celulelor ucigase naturale si a celulelor supresoare T.
• Este un puternic adjuvant in tratamentul cancerului, un foarte bun antioxidant, actioneaza foarte eficient contra radicalilor liberi, si ajuta de asemenea, la scaderea colesterolului.
• Continutul bogat in ELEMENTE REGENERATOARE PENTRU ORGANISMUL UMAN, fac din consumul acestor ciuperci un remediu miraculos pentru tratarea tuturor afectiunilor, unele din ele chiar foarte grave, cum ar fi:
– cancer, diabet, hepatita, boli renale, boli cardiovasculare,
– reumatism, hipertensiune, hipotensiune, angina, tromboze, angiosternoze, hemiplegie,
– septicemie, leucemie, limfoma, etc.
• Efectul antitumoral este dat de continutul ridicat in elemente eficiente ca:
– polizaharidele de tip BETA (1.3) D GLUCAN
– polizaharidele de tip BETA (1.6) D GLUCAN
– compusi proteici
– acid ribonucleic
– heteroglucan acid
– xiloglucan
– lecitina, etc.
– acesti compusi au efect reducator al glucozei in sange, mentinand nivelul zaharului in
sange in limitele biologice normale.
– Cand aceste elemente sunt introduse in globulele albe, usureaza activitatea celulelor
macrofage (cele care distrug, intarzie sau impiedica raspandirea celulelor canceroase).
– esteroizi naturali, cunoscuti pentru efectul anticancer diferiti de cei chimici care, folositi in exces, pot cauza ei insisi cancer.
– continut mare de fibre nedigerabile,
– au capacitatea de a absorbi substantele canceroase din organism si de a le elimina.
– continut ridicat de fibre si acizi grasi nesaturati
– au efect de reducere a tensiunii sangelui, colesterolului si a arterosclerozei.
– cantitati ridicate de vitamina B1 si B2 si ergosterol
– sub actiunea caldurii ( prin uscare!) se transforma in vitamina D2, cu efecte excelente in
tratamentul osteoporozei
• In concluzie, BETA GLUCANUL
– stimuleaza longevitatea
– este imuno-stimulator
– este anticancerigen.

TIENS Agaricus Blazei Murill + 1 Essence, capsule
0,5g x 60caps/flacon

TIANSHI

28/02/2012 This post was written by Categories: Suplimente recomandate in cancerAntiinflamatorAntiviralCancer colonorectalCancer de ficatCancer de sanCancer hepaticCancer mamarCancer ovarianCancer pulmonarCarcinomului EhrichChimioterapieCitostaticImunostimulator Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Top