Putem invinge cancerul impreuna!
Home
 

Activ Protect Zeolit 250cps DR CATALIN LUCA

Activ Protect Zeolit 250cps Bionatura Plus

produs prezentat si recomandat  la OTV  de Dr. Catalin Luca si Dr. Mihaela Olaru
Detoxifiere celulara  –  125 lei Pret Bionatura Plus

Zeolitul este un aluminosilicat ce s-a format cu milioane de ani in urma prin interactiunea dintre lava incinsa emisa de vulcani si apa marii. Numele de zeolit vine din greaca veche, unde ze inseamna „a fierbe”, iar lithos inseamna „piatra”. In traducere, zeolitul ar insemna „piatra care fierbe”, aluzie la modul de formare a acesteia. Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina traditionala indiana (Ayurveda), in medicina traditionala chinezeasca, dar si in medicina populara ruseasca.

In intreaga lume se cunosc zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie se foloseste unul singur, numit clinoptilolit. Zeolitul este compus dintr-un grup unic de minerale cu sarcina negativa, organizat intr-o structura in forma de fagure, structura ce-i ofera acestuia capacitatea unica de a atrage metalele grele si materialele radioactive. Zeolitul este frecvent mentionat ca o „sita moleculara” prin care se elimina eficient diferitele toxine, virusi si alti contaminanti din organism.

Zeolitul se administreaza sub forma de pulbere macinata foarte fin, cel mai adesea incapsulata. Protect Zeolit este pulbere de clinoptilolit, singura forma terapeutica de zeolit. Este 100% sigur si non-toxic: metalele grele sunt eliminate din organism dupa 6-8 ore de la ingerare. Zeolit Protect este sigur pentru orice categorie de varsta, inclusiv pentru copii, chiar si pentru animalele de companie.

Tratamentul cu Activ Protect Zeolit ajuta la echilibrarea nivelului pH-ului din organism: ori de câte ori zeolitul micronizat este ingerat, el reface pH-ul normal al organismului (pH 7,35 – 7,45). Zeolitul atrage si limiteaza apoi protonii in exces care produc aciditate, în acest mod fiind de un real folos in cazul unor afectiuni precum hiperaciditate, candidoza, artrita. Prin restabilirea pH-lui alcalin al corpului, Activ Protect Zeolit ajuta la cresterea nivelului energetic, a cantitatii de oxigen din organism si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Cateva motive pentru care detoxifierea cu Activ Protect Zeolit este necesara:
Dulciurile, painea, in general produsele de panificatie contin foarte multe E-uri (conservanti, amelioratori, indulcitori).

Multe dintre fructele si legumele pe care le mancam zilnic sunt stropite cu pesticide si ierbicide, substante care afecteaza mecanismele implicate in detoxifierea organismului.

Carnea pe care o mancam provine de la animale hranite cu hormoni de crestere si tratate cu antibiotice.

Majoritatea alimentelor din comert contin margarina, iar carnea de peste este contaminata cu mercur.

Gatim in vase din aluminiu, iar apa potabila contine si ea aluminiu, pesticide si alte chimicale si metale grele.

Medicamentele si vaccinurile contin numeroase substante toxice.

Folosim cosmetice, produse de ingrijire corporala, detergenti plini de substante toxice.

Respiram zilnic emisii industriale, gaze de esapament care contin mercur, antimoniu, arsen, cadmiu.

Plombele dentare din amalgam contin mercur care determina migrene, stari de agitatie.

Organismul produce chiar el unele toxine (radicali liberi), adevarate deseuri celulare, care provin din degradarea alimentelor de catre corp. Daca sunt in exces, toxinele actioneaza ca o otrava asupra tesuturilor si organelor si nu mai pot fi eliminate.

Zeolitul nu afecteaza plombele din mercur, tijele sau articulatiile metalice implantate. El ajuta doar la indepartarea metalelor dizolvate la nivel celular (cele in forma cationica) si nu afecteaza metalul in stare solida (nedizolvat). Va extrage insa din organism mercurul si alte metale grele ajunse acolo in urma dizolvarii lente a acestora.

Conform FDA, agentia americana pentru controlul hranei si al medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a nu avea riscuri pentru sanatate. Totusi, administrarea zeolitului nu este indicat a se realiza concomitent cu medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea acestora din organism, nelasandu-le sa-si exercite actiunea terapeutica.

INDICATII
In principal, zeolitul este indicat in prevenirea, ameliorarea sau tratarea urmatoarelor afectiuni:
1. Intoxicatia cu metale grele
-plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc. ajung in organismul nostru din cauza poluarii apei, a aerului si a alimentelor
2. Intoxicatia cu pesticide
– substante care ajung in organismul nostru in primul rand prin hrana
3. Intoxicatie cu xenoestrogeni
– hormoni feminini straini ajunsi in organismul uman
4. Diferite tipuri de cancer
– studiile au demonstrat eficienta zeolitului asupra tumorilor, in general
5. Diabet
6. Iradiere
– zeolitul este, cel putin pana in prezent, cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactiva a organismului
7. Autism
8. Hepatita
– are puternice efecte protectoare hepatice, incetinind evolutia hepatitei cronice
9. Diaree, Infectii intestinale
– normalizeaza flora bacteriana a intestinului
10. Infectii virale
– are efecte puternice de crestere a imunitatii
Gastrita, Ulcer gastric
– amelioreaza simptomele dureroase, normalizeaza secretiile digestive
Deficiente imunitare, Infertilitate la barbati , Guta…

COMPOZITIE:
Zeolit mineralizat 600 mg/capsula

ADMINISTRARE
Doza zilnica recomandata: 4 capsule/ zi: 2 dimineata si 2 seara,
de preferinta inainte de mese cu 30 de minute
Se poate administra cu apa plata, cu sucul preferat sau cu ceai, minim 1,5 – 2 litri pe zi
Pentru rezultate semnificative se recomanda o cura de cel putin 4 luni/an cu Activ Protect Zeolit.

CONTRAINDICATII:
Nu exista, insa trebuie consumat 1,5-2 LITRI DE LICHID PE ZI in timpul detoxifierii, altfel, in cazuri extrem de rare, pot apare stari de ameteli, de “rau”,( datorate puternicei detoxifieri), intrerupeti 3-4 zile, reluati cu 1 capsula pe zi si 2 litri de lichid.
În cazul supraîncărcării organismului cu toxine, pot apărea uşoare stări de vertij, greţuri sau dureri de cap, datorate procesului de detoxifiere. Pentru evitarea acestor reacţii, este recomandată scăderea dozei până la dispariţia simptomelor, după care se reia doza recomandată.

Produsul se pastreaza in flacon bine inchis, ferit de umiditate si caldura.

06/10/2012 This post was written by Categories: Detoxifiant No comments yet


Leave a Reply

Top